10.5.2017

pilvettömän taivaan alta

Aamulla kipusin portaat ylös bussipysäkille. Ensimmäinen potilas tuli vasta yhdeksältä joten ei tarvinnut nousta ihan hirveän aikaisin. Huomenna on sitten taas 7.30 Journal Club joten menen varmaankin sinne pilkkimään. 

Täällä on ollut tänään aivan ihana kesäpäivä. Ei yhtään pilveä taivaalla missään! Koitin kuvata Alppeja bussin ikkunasta mutta ei siitä tullut mitään. Ehkä saan huomenna parempia kuvia.

Tänään mm. käytiin katsomassa ihottumasta kärsivää hevosta ja tutkittiin kaksi korvatulehdusta. Toisella korvatulehduskoiralla oli hassut arpikököt molemmissa korvissa; kuulemma kummassakin korvassa aiemmin joskus pentuna ollut verikorva, jotka jätettiin hoitamatta...! Toinen oli ihan nuori beauceron, jolla oli ollut otitis media (sisäkorvan tulehdus) ja siitä seurannut meningiitti (aivokalvontulehdus), nyt oli kyllä toipunut jo ihan ennalleen (vasikan kokoinen koira, joka leikkii kuin pieni pentu...!) Meillä kävi myös chihuahua, jolla irtoili karva selästä ja kyljistä. Siitä lähti paljon verta labraan, kun epäillään ensisijaisesti jotain hormonisairautta, esim. kilpirauhasen vajaatoimintaa (tosi yleinen koirilla).

Iltapäivällä ylitin itseni ja jätin kotiavaimen pukukaappiin Tierspitalille. Huomasin sen tietysti vasta kotiovella, jota en saanut auki. Onneksi naapurilla oli avain ja pääsin sisälle. Avaimellahan ei ole sairaalalla mitään hätää, se on lukkojen takana ja saan sen huomenna takaisin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti