1.5.2017

päivystyksestä

Ei kannata huolestua, kaikki on ihan hyvin. Tai ainakin toivotaan, että kohta on. En viitsi avautua tänne koko jutusta, mutta sanotaan vaikka lyhyesti että on ollut ennenkin viime vuosien aikana stressistä johtuvia gastriittioireita ja lääkkeet jäivät Suomeen. Niin nyt on taas tutkittu ja sain lisää esomepratsolia, tupla-annoksella ja lisänä vielä metamitsolia kunnes oireet helpottaa. Apteekit ovat auki vasta huomenna, mutta omilla pärjäillään ehkä sinne asti.

Tänään (ennen kuin päätin, että tarvitsen apua) kävin kävellen Irchelkampuksella vilkuilemassa vähän pyöräilyreittejä (tosin, Maryvonne sanoi että kyllä kaikkialla saa ajaa pyörällä). Huomenna menen ratikalla, mutta ehkä myöhemmin sitten pyöräilen. Reitti on aika mäkinen, mutta ei ihan mahdottoman tuntuinen, varsinkaan jos kiertää nuo muutamat isot murhamäet. Olisin lähtenyt ajamaan pyörällä (sain lainaksi Maryvonnen pyörän), mutta satoi vettä ja lisäksi halusin pitää yo-lakkia päässä eikä sitä voi pitää jos on kypärä!

Laitetaan vielä nämä muutamat valokuvat tänne;

Tänään oli maassa tosi paljon etanoita! Tietysti tuo sade oli houkutellut ne haistelemaan kevätsäätä.


Nämä kakkuset ovat päärautatieaseman yhteydessä olevasta ostoskeskuksesta. 

Tämä kuuluisi oikeastaan tuonne alemmas, perjantain portaukseen. Sveitsiläistä designia, tosin se mies siellä kahvilassa sanoi, että käkikellot eivät oikeastaan ole sveitsiläisiä alun perin, vaikkakin kellotekniikka ja muu hienoteknologia onkin ilmeisesti aikamoinen ylpeyden aihe täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti