9.5.2017

loputtomista portaista

Kokeilin tänään uutta julkisilla liikkumistapaa, bussia. Katsoin kartasta, että ooh, 69 menee aika läheltä ja pääsen sillä Milchbuckiin, josta on enää yksi ratikkapysäkki Tierspitalille. Eikä 69:n pysäkillekään ollut kuin sormen levyinen matka. Totesin aika pian, että koko matka bussipysäkille oli rappusia (ylöspäin, takaisintullessa tietenkin alaspäin). Eläköön korkeuskäyrättömät karttasovellukset. Reitti oli tosin niin mukava, että taidanpa alkaa käyttää sitä vastakin.

Meidän yhteistyö Anan kanssa jatkuu, tosin tänään hän ehkä jo huomasi, etten ole oikein pieneläinihmisiä... Tuli puheeksi lounaalla omat lemmikit ja kerroin sitten, että olen ollut navettatouhuissa mukana pikkutytöstä lähtien ja kaksi kesää keinosiementäjänä. Sen jälkeen minusta tuntui, etten saanut enää tehdä juuri mitään, en oikeastaan tehnyt koko päivän aikana muuta kuin yleistutkimuksia, kiinnipitoa ja tutkimuspöydän desinfiointia. Ana myös teki saman tempun, kuin mihin melkein kaikki muutkin spesialistieläinlääkärit sortuvat ajoittain - eli kun luen tai kuulen jonkun asian, jota en ymmärrä, kysyn (ihan vain vaikka keskustelun vuoksi?) Vastaus on: ai et tiedä, no mene ja katso kirjasta. Well f*ck you too. No, tätä tekevät siis lähes kaikki muutkin erikoistuneet ja erikoistuvat, joten aika turha ottaa henk.koht. Jos ei huvita niin ei onneksi ole pakko.

Laitetaanpa vielä pari eläinaiheista kuvaa tänne. Kohtasin nämä kaksi luontokappaletta niissä portaissa...!

Etanoiden kotilot ovat niin kauniita että tekee vain mieli valokuvata kaikki, jotka näen!

Tällainen kisu tuli kerjäämään rapsutuksia. Huomatkaa takatassun karvat!

Videolta näkisi paremmin mutta se siis laahasi tuota toista takajalkaansa näissä portaissa, sitten se astui muutaman askeleen ihan normaalisti väliin ja taas laahasi.

Täällä liikkuu paljon kissoja, mutta ihan näin tuttavallisia ne eivät yleensä ole.

Ja joo, menin palpoimaan! Ammattitauti, varmaan aika järkevää kun en edes tiedä onko kotikissa vai joku mikälie kulkuri... jalan lihakset oli selvästi surkastuneet ja tuo karvatuppo oli siis samaa karvaa mitä kissalla on selässä ja mahassa, ei todellakaan sellaista ohutta untuvaa mitä tuolla jalkojen alueella pitäisi olla.

Anturakin näytti jotenkin hassulta... Ihan niin kuin kynnet menisi ristiin. Kokeilin myös fleksoria ja se toimi, eli selkäydinrefleksit ainakin osittain kunnossa (ja ottihan se sillä pari askeltakin).

2 kommenttia:

  1. Kai laitoit kissalle laskun mukaan raajan tutkimuksesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä näin sen itseasias toisenki kerran siinä samassa portaikossa, eli luulisin et se ehkä asuu jossain niissä taloissa...!

      Poista