8.6.2022

lentokenttähotellista

​No niin. Vahingosta viisastuneina lähdettiin tänään Stirlingistä aikaisemmalla junalla kuin vasta ihan vihoviimeisellä. Eli heti aamiaisen jälkeen kerättiin kamppeet huoneesta reppuihin ja huoneen check outin jälkeen vedettiinkin sadetakit niskaan ja lähdettiin käppäilemään kohti rautatieasemaa. Ja nimenomaan kohti, koska matkan varrella pistäydyttiin vielä muutamassa kaupassa. 




Tämä kauppa kannattaa painaa mieleen seuraavaa reissua varten, jos sattuu eksymään Stirlingiin joskus vielä.

Huomattiin tosin, että Edinburgh on ihan täynnä vastaavanlaisia kauppoja ja tarjonta ehkä jos mahdollista niin vieläkin laajempi. Viskien lisäksi myös ginejä oli hienot valikoimat.

Edinburghissa käytiin syömässä lounasta pubissa. Ei ehkä kuuluisin herkku, mutta Iso-Britanniassa myös simpukat ovat lähiruokaa. Whitby scampi tuli bongattua useammankin pubin listalta tällä viikolla ja vaikkei Whitby olekaan ihan täällä (vaan Yorkshiressa? Eikös se ollut Sydämen asialla -sarjassakin siellä päin?), niin tuli nyt niitäkin sitten maistettua. Maistui, no, leivitetylle ja uppopaistetulle simpukalle.


Pubi oli aika täynnä ja me jäätiin baariin syömään. Siellä oli oikein hieno viskivalikoima myös, joka jatkui tuosta sivuseinältä vielä pitemmälle.

Lounaan jälkeen käytiin pikku kahvilassa teellä ja vohvelilla ja katseltiin vähän kauppoja, kunnes Lontoon juna lähti. Oli taas aika pitkä päivä alla ja junassa väsytti aika paljon. Sitten vain metrolla Heathrow’lle ja etsittiin taksitolppaa vähän aikaa - myöskään Edinburghista ei löydetty, niitä ei taida enää ollakaan täällä, tai onko koskaan mahtanut ollakaan niin kuin Suomessa. Onko uber mahtanut korvata tavalliset taksit jo ihan kokonaan? No, meillä kävi tuuri ja bongattiin melkein heti yksistä punaisista liikennevaloista vapaa taksi, joka toi meidät tänne hotellille. Nyt ollaan vihdoinkin menossa nukkumaan, aikainen herätys huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti