26.8.2021

lounge baarista

Tänään oli aamulla kaksi sukellusta. Eka tehtiin tuttuun Green Bayhin jossa oltiin toissapäivänäkin, nyt käytiin kivikon toisella puolella. Tänään käytiin myös molemmilla sukelluksilla ns. cavern -tyyppisissä, ei luolissa, mutta onkaloissa kivien sisässä, joissa usein näki toiselle puolelle; kalat ym. otukset (kuten siipisimput) piileskelee caverneissa joten niihin usein sukeltajat haluaa mennä - no, minusta sangen ahtaita ja vähän ahdistavia paikkoja, joissa piikikkäät myrkylliset siipisimput vaanii katossa ja vahtaavat että viaton suomalaissukeltaja joutuu heidän uhrikseen. Ei sentään, on ihan kivaa video footagea caverneista, mutta kyllä minä silti hiukan säikähdin sitä hiivatin katossa ollutta otusta.

Green Bayssa nähtiin tänään myös erittäin paljon ja isoja merikilppareita. Jopa oppaat sanoivat että niitä on harvoin noin isoja ja paljon. 

Tänään lounaalla maistettiin asioita nimeltä sea bass (meriahven?) ja sea breach (lahna?) - ja sori ahven, mutta lahna voitti. Kokonainen kala grillattuna, ja oli kyllä herkullista. Syötiin jopa poskilihat. Oli vähän nälkä sukellusten jälkeen!

Iltapäivä maleksittiin rannalla ja kaupungilla, juotiin kookospähkinädrinkkiä (dragon fruit, ananas, rommi) ja syötiin jäätelöä. Jäätelöt on erinomaisia. Tähän mennessä on maistettu ainakin ananas-, mango-, mansikka-, mixed berries-, sitruuna- ja kookossorbettia ja after eight- ja tummaa suklaajäätelöä; kaikki jatkoon, tosi hyviä.

Muutama postikorttikin kirjoitettiin mutta niiden valikoima oli kyllä todella kapea ja kaikki kuvat olivat tosi vanhoja; ranta on tosi eri näköinen nykyään kuin niissä kuvissa. Voihan se olla että postikorttien lähettely on vähän poissa muodista. Lähetän yleensä aina teille kortit, Satu, Amy, Meri ja Hanna, ja Julia, sekä Leinolaan yhden ja täältä lähettäisin ehkä myös Vapulle, koska oli tästä reissusta niin paljon juttua viime syksynä ja talvena, mutta ei niissä korteissa ollut paljon näkemistä. Jotain merikilpparikortteja olisin kyllä lähettänyt jos olisi yhtään sellaisia ollut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti