8.3.2015

Abbey Roadilta

... joka löytyi sitten loppujen lopuksi, Vihdoin ja viimein. Sanotaan vaikka sen verran että tubella on ihan hauska matkustaa mut se että aseman nimi on Abbey Road ei välttämättä tarkoita sitä että sillä paikalla olis mitään tekemistä Lontoon muiden viidentoista Abbey Roadin kanssa. Jos haluaa käydä kuuluisalla Abbey Road Crossing -paikalla, pitää mennä St. John's Woodiin metrolla ja sit vaan suunnistaa vähäsen. Sen risteyksen tunnistaa siitä et siinä on paljon porukkaa jotka ottaa valokuvia ja hyppii tien yli vähän väliä. Mut ei siinä oikeestaan mitään muuta jännää oo. Baker Streetin aseman vierustalla, itse asiassa just sen Sherlock Holmes -museon naapurissa on jollain tasolla virallinen The Beatles -fanikauppa. 8D Eli tänään aamupäivästä tosiaan herätin sisäisen hipsterini ja kävin pälyilemässä ja ostin paidan jossa lukee A Hard Day's Night. Ja ostin paljon muutakin turhaa krääsää. Koska oli pakko. Mutta Notting Hillin levykauppoihin en mennyt! Pystyin vastustamaan kiusausta.

Tarkemmin ku muistelen niin ton enempää mä en oo tän päivän aikana ehtiny edes tekemään. Lento lähtee vasta aikojen päästä, puoli kahdeksalta illalla, mut mä tulin takas tänne hostellille koska täällä toimii wifi. Näil on tänä viikonloppuna aika paljon ratatöitä ja paljon metrolinjoja kiinni kokonaan tai pätkittäin, ja sen takia pitää varmuuden vuoks lähtee ajoissa Heathrown suuntaan, koska toi Picadilly line on muutenki ihan sairaan hidas ja Heathrown käytävät niin pitkii et niil sais olla joku oma sisäinen metrolinja siellä.

Laitetaan tähän vielä tää yks juttu, joka löytyy jostain päin Harry Potter ja Viisasten kiveä (aika alusta muistaakseni, ekasta luvusta):

"Scars can come in handy. I have one myself above my left knee that is a perfect map of the London Underground."

Ku kattoo tota karttaa tuolla niin voi aika hyvin kuvitella miltä se arpi näyttää :D Laituri 9 3/4 on siirretty eri paikkaan ku missä mä oon joskus aikoja sitten käyny räpsimässä valokuvia. Siellä oli ihan karsee jengi turisteja, jos halus kuvan niin olis pitäny jäädä jonottamaan. Löysin jonku pienen krääsäkaupanki siitä läheltä mut ne on niit leffojen fanituotteita, ja leffat on ihan kamalia, joten jätin sinne. Ens kerralla kyl katon ihan kaikessa rauhassa netistä että missä kaikissa paikoissa pitää käydä. Nyt tänään meni aika paljon aikaa siihen et vaan ihmetteli..

Vaikka Edunburgh on kyl niin kaunis kaupunki että oksat pois niin on tää Lontookin ihan kiva. Paljon isompi tietty, mut ei tonne keskustaan tartte lähteä ruuhka-aikana, tääki hostelli on tavallaan aika syrjässä täällä mut toi Hendon Centralin asema on ihan kadun toisella puolella ja keskustaan ei oo ku ehkä 15-20 min matka. Tää hostelli on itse asiassa niin kiva et tänne vois tulla uudestaanki. Ainoo mikä vähän ehkä häiritsee on se ku tää hanavesi tääl on jotain mitälie litkua. Eilen illal olin suihkussa tuol yläkerrassa (tuli sentään lämmintä vettä) ja jotenki tuntu siltä et mitä sieltä hanasta sit tuliki nii saippuaa se ainakaan ei liuottanu. :S

No joo, eiköhän lähdetä. Mutta takaisin tullaan kyllä, jonain päivänä. Hello, hello - I don't know why you say goodbye, I say hello!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti