27.2.2015

jostain toiselta motarilta kuin missä alun perin oltiin

No joo, löysin kyllä nimenkin: north A1. Tehtiin hassu siirtymä itään päin, suunta on yhä suurin piirtein pohjoinen mut tie on eri, pienempi ja vaan 2 kaistaa kumpaanki suuntaan. Se eka motari olis kai menny suoraan Nottinghamin kautta Leedsiin (joka muuten on myös yks meijän pysäkeistä) Hitsi ku osais lukee noita ohjekylttejä, tietäis mitkä nimet on kaupunkeja, mitä kreivikuntia ja läänejä ja mitä näitä nyt edes on, tietäis edes sen. Joku Peterborough on nyt tulossa vissiin kohta, se on kai kaupunki.

Tääl ei oo yhtään lunta. Lontoossa näky jotain kasveja joissa oli lehtii mut ei kyl näyttäny tänvuotisilta, niittenhän pitäs olla ihan silmuja tai edes vähän pienempii. Nyt ollaan jo niin landella ettei näy paljoo vihreetä, jotkut pellot on kyl jo oraalla mut muuten noi puut ja pensaat on semmosii erisävyisii ruskeita, jotkut on melkein liiloja et kai ne kasvaa jo uutta. Tonne peltojen keskikohdille on jätetty yksin seisoon tommosii ihan valtavan kokoisia puita, varmaan tammia tms. Ja sit aika paljon näkee semmosii puita jotka on ihan tyvestä latvaan asti jonku ihme köynnöksen peitossa, ja niit on eri asteisia et joillain on se köynnös vaan rungossa ja jotkut on semmosii ettei sitä puuta edes näy sielt alta. Nyt näin äsken vähän lähempää, nii näyttääpä vielä siltä että se köynnös on täydessä lehdessä vaikka puussa ei oo edes kunnon silmuja vielä. Onkohan se joku loinen se köynnös... et se jotenki imee elinvoimat siitä puusta... Tulee vähän mieleen se ku meil Lintuvaarassa se mikälie angervoköynnös (ei se varmaan angervo oo) on jo melkein vallannu parvekkeen. :D

Pitääpä muistaa nyt sanoo; Pirkko, jos luet tätä, niin kiitos nyt miljoonasti vielä miljoonatta kertaa yo-lahjasta, eli näistä hassuista nahkapohjaisista villatossuista. Pakkasin nää mukaan ihan hetken mielijohteesta, niinku aurinkolasitki, ja nää on erittäin hyvät myös mm. lentokonekäyttöön ja bussissaistumiskäyttöön. Pohjat on sen verran napakat ja tiiviit että viitsii kulkea semmosella melkein-puhtaalla lattialla. Sama juttu tuol hostellissa, missä kaikki siis kulkee ulkokengissä kokolattiamatolla. Eli ihan hirveen hyvät kaikkiin tommosiin semi-indoor-olosuhteisiin, joihin mm. ulkomailla törmää kun ihmiset varmaan nukkuuki ulkokengät jalassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti