1.6.2014

Helsinki-Vantaan lentokentältä, terminaali 1:stä, portilta 18

... Vaikka luultiinkin eka että piti mennä terminaali 2:een. Lupaava alku :D

Kohta kuitenkin lähtee lento Keflavikiin, ja me ollaan sen kyydissä :)

Tämä on jo toinen reissu Íslantiin tällä kokoonpanolla. Eikä varmaan tälläkään kertaa ehditä tekemään kaikkea mitä haluttaisiin joten luultavasti pitää tehdä kolmas reissu parin vuoden päästä :D Mutta eihän se haittaa. Senhän takia sinne ollaan nytkin menossa. Viime kerralla jäi liikaa tekemättä ja näkemättä.

Tässä vaiheessa toivotaan tietysti, että sää on hyvä ja saadaan olla ulkona mahdollisimman paljon. Reykjavikin säätiedotuksissa on lupailtu poutaa ja n. +10 °C. Meillä on majoitus varattuna vain ensimmäiseksi yöksi. Suunnitellaan nyt lennon aikana, mitä tehdään loppuina päivinä, koska tarkoituksena olisi tutkia myös saaren pohjoisosaa. Luvassa on siis ainakin bussissa istumista, hienoja maisemia, huonoja teitä, Akureyri, Myvatn, kuumissa lähteissä kylpemistä, patikoimista ja kiipeämistä, kylpemistä kuumissa lähteissä, shoppailuakin varmaan, lisää kylpemistä (kuumissa lähteissä) Ai niin, ja kylpemistä. Kuumissa lähteissä. :3 tulikohan se jo mainittua...

(Oikeasti se on ainoa kunnon syy, miksi tämä kohde valittiin uudelleen. Ja valitaan jatkossakin.)

Rinkat lähti ruumaan :D Kiristeltiin ja kieputeltiin ja tungettiin kaikki roikkuvat hihnanpätkät niin hyvin pois näkyvistä että niistä tuli ihan hassun näköisiä. Niitä varten oli ihan ikioma liukuhihnakin, ilmeisesti Icelandair on tottunut rinkkahörhöihin..

Toivottavasti päästään taas näkemään lunneja :D

terveisin 
Maria ja Satu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti