1.8.2014

Taman Safari Caravan -hotellista

Malarialääke otettu muutaman riisilusikallisen, tofupalasen, porkkanasuikaleen, kahden mandariinin ja veden kanssa. Parempaan ei pysty, toivottavasti riittää.

WiFi toimii tässä hotellissa vain jotenkuten, ja huoneessa ei ole edes kännykän kenttää, joten päätin jaksaa istua tämän viimeisen GA:n muiden mukana. (Täällä toimii.) Hyvä uutinen on se, että kaikki tavarat ovat jälleen kerran turvassa. Saatiin hakea ne bussista vasta illalla, siihen asti ei voitu olla ihan varmoja, missä ne olivat, bussi nimittäin ei ollut pihassa koko aikaa. Tämä paikka on hotelli, mutta osa meidän porukasta on majoitettu bungalow-majoihin, vähän niin kuin pieniin mökkeihin. Osa nukkuu asuntovaunuissa. Majoituksesta on tullut valituksia järkkääjille, enkä voi kyllä väittää vastaankaan, että Jakartan hotelli oli viihtyisämpi. Mutta olen nähnyt huonompiakin, enkä kyllä todellakaan alkaisi valittaa tästä, kaikilla on sentään peti ja vessat toimivat jne.

Sillä välin, kun torkuin huoneessa, muut menivät "Safarille" katsomaan eläimiä. Slovenialaiset huonekaverini haukkuivat kilpaa tätä, koska kyseessä on siis ensinnäkin eläintarha eikä mikään safari.. ja häkit olivat aika pieniä ja likaisia, leijonilla varsinkin. No, tietysti on hienoa päästä näkemään leijonia metrin etäisyydeltä. Ilmeisesti Korkeasaaressa on otettu ihan liian vakavasti tämä eläinten-hyvinvointi-luontainen-käyttäytyminen -juttu.

Alkaa kuulostaa siltä, ettei tämä paikka ollutkaan niin ihanan paratiisimainen kuin meille mainostettiin.. Aika moni sanoo jo odottavansa Balin reissua. No, minusta on ollut joka tapauksessa mukava nähdä tämä toinenkin puoli aasialaisten kotikonnuista, se katupölyn ja tupakansavun ja muoviroskan täyttämä puoli, joka jää piiloon kaikilta, jotka käyvät vain turistikohteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti