1.3.2015

Keski-Maasta


Eiliseltä vielä; mykistävät oli maisemat, juu, ja porukassa syntyy aina kaikenlaisia mielenyhtymiä. Kukaan ei laulanut "Taking the hobbits to Isengard", tällä kertaa (muistan hämärästi että viime kesänä Iesjärvellä olis jossain vaiheessa patikointipäivää joku alkanut laulamaan sitä...) No, rooleja jaettiin joka tapauksessa; ainakin Frodo ja Sam ja Uruk-Hai löyty vaikkei ne tainneet olla edes samassa kohtauksessa missään vaiheessa. Joku tais olla Klonkku :D

Ennen lounasta käveltiin kaupungilla ja nähtiin ihan kaupungin keskustassa yksi katusoittaja jolla oli säkkipilli :D kesti aika kauan ennen kuin päästiin näköetäisyydelle koska säkkipillin ääni on tosiaan niin kova että se kuului tosi kauas, ehdin jo ihan ihmetellä että missä se soittaja on.


Eikä me siis kovin lähelle edes päästy, tämä kuva on otettu ison valtakadun risteyksen toiselta puolelta. Aurinko paistoi vielä tossa vaiheessa.

Mitähän muuta mä unohdin sanoa eilisestä, nähtiin ja koettiin niin paljon hauskaa ja jännää. Nyt mulla on ohjeistaja sen tanssityylin nimen kirjoitusasuunkin; Ceilidh. Semmosta hyppimistä ja potkimista, melkein ku tekis hyppy-etupotkuja parin kanssa musiikin tahdissa, ja välil pyörittiin.


Cockburn St. äännetään [couburn st.], ilman mitään ylimääräistä "ck" -äännettä siellä keskellä. Ilmeisesti noihin muihinkin sanoihin liittyy jotain hassuja ääntämis/murrejuttuja; tosin en kyllä nyt just keksi mitä toi sp**k tossa tarkoittaa... (tai siis mitä sanaa) Pitäis olla natiivi niin ehkä sit.

No joo, kello on täällä vähän yli kymmenen joten alan varmaan kohta pakata rinkkaa taas uutta bussisiirtymää varten. Postailen taas blogijuttuja kun löydän wifin tms., voi olla että menee iltaan. Bussin wifi ei toiminu viimekskään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti