27.2.2015

Skotlannista

No niin, mentiin rajan yli ehkä tunti sitten. Tien vieressä oli iso sininen taulu jonka yli oli valkosella vedetty henkselit. Sillon ei ollu vielä pimeetä mut nyt on.

Newcastlesta pohjoiseen tieosuus vaikutti aika pitkälti nelostieltä; yks kaista kumpaanki suuntaan ja ohituskaistoja aina välillä. Mut siel on kyllä motaripätkiäkin, kakskaistasia, seassa.

Tie meni vähän matkaa ihan meren rantaa pitkin. Sen tiesi siitä kun näki pelkkää sumua tuolla oikeen ikkunan puolella. Nähtiin merikin, vilaukselta, ja yritin ottaa kuviakin ikkunoitten läpi. Upean näköstä.

Kävin juttelemassa etupenkin poikaporukan kanssa. Ayrshire on ilmeisesti äännettynä jotenki [ei-jrr-shair] tollee kolmella tavulla, mut mä vielä kyselen paikallisilta. Äitille tiedoksi että Scottish pounds käy rahayksikkönä kaikkialla UK:ssa, ei tarvii vaihtaa rajalla, eikä kyllä pystyiskään kun ei bussi pysähdy siinä kohtaa. Mutta kyllä sellainen raha siis on olemassa, eikä vaan wikipedian mielestä.

Bussin wifi ei oo pelittäny mun laitteessa koko päivänä joten laitan nää road-trip terveiset nettiin heti ku saan sen taas toimimaan. Niitä on oikeesti kirjoitettu pitkin päivää, se vaan näyttää siltä että ne on kaikki 5 min sisällä tehtyjä. Ollaan jo melkein perillä! Ulkona tuulee tosi kovaa, tuuletuskanavat kohisee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti