27.2.2015

Doncasterin eteläpuolelta

Etupenkin korealaiset kävi sanomassa kuskille että etuikkuna huurtuu ja kuski laittoi tääl yläkerrassa sitte puhaltimet päälle. Ei se varmaan niin kylmää se ilma ole mitä sieltä vois tulla, mut on tääl silti vähän jääkaappiolo nyt, piti ihan panna takki päälle.

Tosi paljon paikannimii, jotka päättyy -ton, -ham tai jotain-ster. No nyt tuli Newark, mut muuten kyl varmaan 3/4 kaikista menee noihin kolmeen porukkaan.

Lampaita ja hevosii näkyy nyt jo aika paljon. Osa on tarhoissa mut kyl tuol on jo ihan laitumellaki muka syömässä jotain viime syksyn juuria. Jotkut laitumet on kyl tosi vihreitä, niis on ihan mättäiks asti ruohoa. Ihan niinku olis vähän ehkä vihreämpää täällä ku siel Lontoon ympäristössä. Ei oo ehkä kevät mitenkään pitemmällä, se nyt olis vähän outoo muutenki ku pohjoiseenhan täd mennään, mut ehkä näil kasveil on pienempi ilmansaaste-raskasmetallikuormitus.

Okei, tuoksuu joku ihana rasvanen pasteija, eli joku syö eväitä. Eli kyl tääl saa syödä. Mietin ku kukaan ei syöny mitään, et onkohan tääl syöminen kielletty jostain ihme syystä... mut joo, olis vähän kohtuutonta jos näin pitkäl matkal ei sais olla omii eväitä. Mullaki on, ostin Victorian bussiasemalta tomaatti-mozzarellapatongin. Oli ajatuksena käydä hakeen subi, mut sit en jaksanu rupee ettiin semmosta ku oli vaan puol tuntii aikaa siinä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti