28.9.2014

Suomen aluevesiltä

Suomenlinna näkyy jo, eli ollaan jo melkein perillä. Nukuttiin pitkä yö ja käytiin äsken aamiaisella ja kannella. Siellä oli kylmä, koska aurinko paistoi toiselle puolelle ja tuuli aika kovaa.

Tämä NVM oli tällä kertaa tässä. Ja vieläpä kaikesta päätellen varsin onnistunut, nyt tuntuu siltä että jaksaisi melkein jopa taas vähän opiskella. Ruotsia pitäisi kyllä lähteä tutkimaan tarkemmin joskus, pitkänmatkanbussien kyydistä käsin. Maisemat ovat yhtä aikaa tuttuja ja uusia, koska ollaan kuitenkin yhä pohjoisessa.

Koitin laittaa kuvia urheilukisoista, mutta ne eivät taida latautua kovin nopeasti. Hoidetaan koneella joskus myöhemmin. Indonesian kuviakin tuli luvattua, saapa nähdä milloin se päivä koittaa...

Tällä reissulla tehtiin myös uusi kokeilu, nimittäin kitarankuljetuskokeilu. Mulla oli vanha teräskielinen vaaleanruskea kitara mukana pehmeässä kangaspussissa. Kokeilun tulos oli se, että se on liian painava ja iso, ja ryhmämatkalla sen hyöty jää aika vähäiseksi. Yksin siitä on vielä jopa lohtua, mutta porukassa sitä ei oikeastaan samalla tavalla kaipaa. Eli siis, joo, muuten kiva, mutta pienikokoisempi ja vain silloin kun matkustaa yksin.

Ensi vuonna sitten Suomen vuoro NVM-järkkääjänä :) Toissapäivänä banketissa istui mua vastapäätä Katarina, joka sanoi aika hyvin: Norway brings the sport and Finland brings the party (norjalaiset tuo urheilun ja suomalaiset juhlimisen) Molempia tarvitaan, että NVM olisi ennen kaikkea hauska tapahtuma.

(Jännästi kasvoi rinkka taas korkeutta, kun kävi tax-freessa krhm-suklaaostoksilla.) ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti