23.8.2021

Kyprokselta

Häämatka alkakoon! Vihdoinkin!
Aamulla herättiin (tai ainakin noustiin ylös) puoli viideltä, vaatteet niskaan, lätkäkassi-saminrinkka-mariankäsilaukkumissäseon-mustalaukku-marianreppu autoon ja kohti Helsinki-Vantaata coronatestitulos (Maria) ja coronarokotustodistus (Sami) sekä CyprusFlightPassit otsaan teipattuina.
Baggage dropin ja turvatarkastuksen (ja huumetestin, koska Samilla oli taas Sonata Arctican paita päällä, tai koska muusta syystä X näytimme syyllisiltä) jälkeen söimme aamiaisen kahvilabistrossa. Portille oli pitkä kävelymatka ja loppuajan koomasimme portilla ja odottelimme lennon lähtöä.
Lentokone oli ehkä noin kolmanneksen täytetty, jokainen seurue oli saanut ikioman rivin ja meidänkään viereen ei istunut ketään. Muuan pariskunta kertoi meille, että he olivat olleet aiemmin menossa johonkin ihan toiseen kohteeseen mutta matka peruuntui liian vähäisen osallistujamäärän takia - he olivat vaihtaneet kohteen Mallorcaksi mutta sinnekään ei ollut ollut tarpeeksi tulijoita, ja lopulta Kypros oli sitten sopinut sekä heille että Tjäreborgille. Onneksi tämä meidän ei peruuntunut!
Perillä meitä kohtasi 36 asteen helleaalto. Ilmastoidulla bussilla pääsimme hotellille ja saimmekin heti shampanjaa tervetuliaismaljaksi. Hotellihuone on oikein kiva, harmaan sävyihin sisustettu, ei mikään hurmaavan kaunis mutta aivan siisti ja hyvä, ja ilmastoitu. Parveke on merelle päin (itään) ja sen alla on allasalue, jonka takana on pienen kävelykadun toisella puolella ranta ja meri. 
Selvittelimme tänään myös huomisen sukellusretken speksejä ja lopulta kaikki saatiin kuntoon. Sukelluskeskuksen (Poseidon) tyypit vaikuttivat mukavilta ja puhuivat hyvää enkkua, joten eiköhän meille tule ihan kivaa! Huomenna sitten pinnan alle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti