21.12.2021

hotellista

​Tehtiin eilen päätös, että jätetään sukeltaminen tämän reissun osalta nyt näihin kolmeen sukellukseen. Useita syitä, mm. aika hurja merenkäynti ja pakko sukeltaa veneestä, pohjavirtaukset ja ylipäänsä sellainen olo ettei oikein hallitse tilannetta tai tunnu turvalliselta mennä veden alle. Ajateltiin sitten, että minkä ihmeen takia me itseämme pakotetaan sinne, ei lomalla kuulu olla näin stressaantunut. Käytiin tänäaamuna hakemassa kamat hotellille ja selittämässä sukelluskeskuksen väelle, että kiitos näistä, jatkakaamme harrastuksen parissa jossain muissa merkeissä. 

Pohjavirtauksista sen verran, että isoilla aalloilla on pinnalla pistovirtoja kohti ja poispäin rannasta, ja aallon alla on päinvastaiseen suuntaan. Vesi velloo aika voimakkaasti pinnan allakin, ja epäilemättä sellaisessa on jonkun mielestä kiva sukeltaa, virran mukana voi ottaa uintipotkun joka vie helposti pitkän matkan eteenpäin. Noh, ei kyllä ollut meidän juttu. Liian haastavat olosuhteet meidän taitotasolle.

Ollaan nyt sitten suoritettu plan B:ta, eli lepäilty hotellihuoneessa (eilen meni pitkälle iltaan ennen kuin veneen keinunta lähti päästä) ja katsottu Witcherin 2-kautta Netflixistä ja käyty välillä kävelyllä rannalla. Ei ihan niin kuin oli alun pitäen suunniteltu, mutta on tämä reissu ollut ainakin tosi opettavainen monella tavalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti